Als trainer schud ik wakker. Trek ik mensen uit hun comfortabele positie en wijs ik ze op hun verantwoordelijkheid zelf meer uit hun leven te halen.
Na het volgen van mijn trainingen of workshops zijn de deelnemers beter in staat regie te nemen over hun eigen leven en meer lol te hebben. De deelnemers komen er achter dat de meeste drempels in hun eigen hoofd zitten en krijgen zowel theorie als praktische handvatten om verdere stappen te zetten, maar ook om juist stil te staan.
Hierdoor ervaren zij dat het eigenlijk heel makkelijk is. Je hoeft het alleen maar te doen. En door het te doen wordt de drempel om het nog eens te doen veel lager. Door blokkades te doorbreken en de juiste instelling te hebben liggen succes en geluk in het verschiet.

Heb je het gevoel dat je er niet alles uit haalt? Of dat je jezelf in de weg zit? Gebruik je het woord ‘eigenlijk’ eigenlijk net wat te vaak? Ben je een ster in het bedenken van excuses en het kiezen van de gemakkelijke weg? Of ben je directeur, manager of HR-manager en wil je je organisatie in beweging krijgen?

Ik ontwerp trainingen en workshops op basis van een aantal formats. Van een half uur tot meerdere dagen of een heel programma, het kan allemaal. De basis is de vraag hoe je er voor zorgt dat het allemaal gewoon wat leuker wordt. En meer oplevert. Hoe je zelf of als team meer waarde levert door leuke dingen te doen. En door buiten paden te gaan waarvan iedereen dacht dat ze de gebaande paden waren, maar waarvan blijkt dat iedereen maar achter elkaar aan liep.
Het doorbreken van patronen die er alleen maar zijn omdat ze er altijd al waren, zowel binnen de groep als in ieders eigen hoofd is het doel. Altijd interactief, omdat je leert door te ervaren, niet door te horen.

Neem contact met me op voor het organiseren van een training of workshop. Ook ben ik in te zetten als spreker, dagvoorzitter of facilitator en werk ik als adviseur. Bekijk hier de formats of lees verder over wat ik voor jouw organisatie kan betekenen.