Over

Trainer, spreker, adviseur

Ben je verantwoordelijk voor een team of organisatie die in de knoop zit? Of weet men niet meer waar het naartoe moet? Is de energie weggelekt en moet de boel eens opgeschud worden?

Als trainer, spreker en adviseur schud ik wakker. Trek ik mensen uit hun comfortabele positie en wijs ik ze op hun verantwoordelijkheid zelf meer uit hun leven te halen. Om in beweging te komen. Ik bedenk, organiseer en faciliteer trainingen, workshops en andere interventies om mensen en organisaties te helpen meer aandacht te besteden aan de belangrijke dingen. Meer info over mijn trainingen vind je hier.

Vanuit een fascinatie voor gedrag van mensen en organisaties met een specialisatie in drijfveren en motivatie help ik als adviseur verandering te versnellen. Ik adviseer over HR, betrokkenheid, trots en werkplezier. Dat kan in een uur, een dag, of voor langere tijd. Ik help organisaties of teams die in de knoop zitten. Of waar men niet meer weet waar het naartoe moet. Of als de energie is weggelekt en de boel eens opgeschud moet worden.
Daarbij neem ik altijd de rol aan van rebel, waarbij ik niets voor waarheid aanneem. Ik zal provoceren, moeilijke vragen niet uit de weg gaan, maar zal vooral samen aan het roer de juiste koers zoeken zodat het de goeie kant op gaat, met frisse wind in de zeilen.

Meer over mij, mijn ervaring en mijn achtergrond vind je op LinkedIn. Je kunt ook hier mijn CV downloaden. Wil je weten wat ik voor jou, jouw organisatie of je team kan betekenen? Stuur me een mailtje via frank@bijoeben.nl.

Mijn missie

Mensen individueel of als organisatie helpen er achter te komen waar het over gaat. Waar ze het voor doen.
Onderzoeken wat ze tegenhoudt. Waarom ze niet doen wat ze ‘eigenlijk’ zouden willen doen. Dat doorbreken.
Ik pleit voor meer geluk op de werkvloer. Meer de goeie dingen doen. Omdat het leuker is, maar ook omdat het veel beter is voor een organisatie. Ik pleit voor minder gedoe. Meer resultaat.
Waarvoor kom jij ’s ochtends je bed uit? Hoe vaak denk je dat je ‘eigenlijk’ niet helemaal doet wat je zou willen doen?
Ik zou zo graag zien dat jij meer lol hebt. Je beter voelt over wat je doet. Dat je weet wat voor jou die lol bepaalt. Dat je jezelf minder in de weg zit. Je minder laat leiden door remmingen en angsten, door anderen en door ‘hoe het hoort’.
Als je doet wat je leuk vindt word je beter in waar je goed in bent. Je steekt er meer energie in en levert meer op. Je straalt het uit en steekt anderen aan. Dat is goed voor jou, en voor je baas.

Bij Oeben is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65953002.