Als patroon in teamontwikkeling en persoonlijk leiderschap activeer, inspireer en ontwikkel ik teams en mensen. Ik ontwikkel trainingen, workshops, webinars en programma’s. Ik sta voor duurzame verandering in gedrag en organisaties. Na mijn interventies zijn de deelnemers geactiveerd en geïnspireerd en staan zij in de ontwikkelstand.

1 De Patroon

Ik ben de patroon. De voorman. De duwer. De trekker. De leider. De beschermer van de troepen. En van de leiding. Ik activeer. Ik zorg dat er wat gebeurt. En dat ga je merken.

2 De Patroon

Ik ben de patroon. Met lading. Met projectiel. Ik ga door de organisatie. Ik schud op. Ik schud wakker. Confronterend. Spiegelend. Op zoek naar verbetering. Naar wat de verandering tegenhoudt. Ik verbind. Ik verzamel. Ik organiseer. Ik regel. En dat heeft effect.

3 Het Patroon

Ik doorbreek het patroon. De manier waarop het altijd gedaan werd. Ik ga buiten de lijntjes. Buiten bestaande patronen.
Ik ontdek het patroon. De bestaande werkwijze. Waar het mis gaat.
Ik creëer het patroon. Het nieuwe patroon. Gebruikmakend van bestaande patronen binnen en buiten de organisatie. Ik creëer verhalen. Die inspireren. Samengesteld uit bestaande verhalen.

Ik leid organisaties naar een nieuw patroon van verandering. Naar een nieuw denkpatroon. Naar elke dag een beetje beter worden.

Tijd voor verandering

Ben je verantwoordelijk voor een team dat wel een shot energie kan gebruiken? Voor een team waar de boel eens opgeschud moet worden? Of voor een team dat in de knoop zit? Maken ze het elkaar te moeilijk? Of weet men niet meer waar het naartoe moet?
Ik ontwikkel mensen en teams met training en coaching op het gebied van gedrag, motivatie en samenwerking. Vanuit trots, betrokkenheid en werkplezier en met energie, humor en vertrouwen.

Meer over mij, mijn ervaring en mijn achtergrond vind je op LinkedIn. Je kunt ook hier mijn CV bekijken. Wil je weten wat ik voor jou, jouw organisatie of je team kan betekenen? Stuur een mailtje naar frank@bijoeben.nl.

Bij Oeben is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65953002.