Waarom ik?

Het kan zoveel leuker. Zoveel potentieel wordt niet benut. Zoveel plezier gaat verloren in toestanden, miscommunicatie en onduidelijkheid.

Ik maak werken leuker door energie te organiseren, spiegels voor te houden en remmingen te doorbreken. Door de drijfveren van mensen in teams en organisaties naar boven te halen en deze om te zetten in actie. Iedereen wil wel, maar krijgt het niet voor elkaar. Waarom doen ze niet wat ze ‘eigenlijk’ zouden willen doen?

Ben je verantwoordelijk voor een team waar de energie is weggelekt en de boel eens opgeschud moet worden? Of voor een team dat in de knoop zit? Maken ze het elkaar te moeilijk? Of weet men niet meer waar het naartoe moet? Ik ontwikkel mensen en teams door advies, begeleiding en trainingen over cultuur, leiderschap en gedrag. Vanuit trots, betrokkenheid en werkplezier en met energie, motivatie en vertrouwen. Als trainer en spreker of als teamcoach.

Met een fascinatie voor gedrag van mensen en organisaties, en een specialisatie in drijfveren en motivatie help ik verandering te versnellen. Ik adviseer over HR, samenwerking, betrokkenheid, trots en werkplezier. Dat kan in een uur, in een dag, of voor langere tijd op interimbasis.
Daarbij neem ik altijd de rol aan van rebel, waarbij ik niets voor waarheid aanneem. Ik zal provoceren, moeilijke vragen niet uit de weg gaan, alles van de andere kant bekijken, maar zal vooral samen aan het roer de juiste koers zoeken zodat het de goeie kant op gaat, met frisse wind in de zeilen.
Mijn kennis deel ik in blogs en boeken, omdat delen nu eenmaal veel leuker is dan hebben. Op basis hiervan heb ik een aantal formats ontwikkeld voor trainingen en workshops.

Meer over mij, mijn ervaring en mijn achtergrond vind je op LinkedIn. Je kunt ook hier mijn CV bekijken. Wil je weten wat ik voor jou, jouw organisatie of je team kan betekenen? Stuur een mailtje naar frank@bijoeben.nl.

Mijn missie

Zoveel talent blijft onbenut. Zoveel potentieel in organisaties wordt niet ingezet.
Dat vind ik zonde. Daar wil ik wat aan doen. Samen met jou.

Mensen individueel of als organisatie helpen er achter te komen waar het over gaat. Waar ze het voor doen.
Onderzoeken wat ze tegenhoudt. Waarom ze niet doen wat ze ‘eigenlijk’ zouden willen doen. Dat doorbreken. Verandering realiseren door kleine stapjes te zetten die optellen naar een groots resultaat.
Ik pleit voor meer geluk op de werkvloer. Meer de goeie dingen doen. Omdat het leuker is, maar ook omdat het veel beter is voor een organisatie. Ik pleit voor minder gedoe. Meer resultaat.

Dat doe ik vanuit WIN. In onderstaande blog lees je daar alles over.

Bij Oeben is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65953002.