Mijn missie

Mensen individueel of als organisatie helpen er achter te komen waar het over gaat. Waar ze het voor doen.
Onderzoeken wat ze tegenhoudt. Waarom ze niet doen wat ze ‘eigenlijk’ zouden willen doen. Dat doorbreken.
Ik pleit voor meer geluk op de werkvloer. Meer de goeie dingen doen. Omdat het leuker is, maar ook omdat het veel beter is voor een organisatie. Ik pleit voor minder gedoe. Meer resultaat.
Waarvoor kom jij ’s ochtends je bed uit? Hoe vaak denk je dat je ‘eigenlijk’ niet helemaal doet wat je zou willen doen?
Ik zou zo graag zien dat jij meer lol hebt. Je beter voelt over wat je doet. Dat je weet wat voor jou die lol bepaalt. Dat je jezelf minder in de weg zit. Je minder laat leiden door remmingen en angsten, door anderen en door ‘hoe het hoort’.
Als je doet wat je leuk vindt word je beter in waar je goed in bent. Je steekt er meer energie in en levert meer op. Je straalt het uit en steekt anderen aan. Dat is goed voor jou, en voor je baas.
Meer over mij, mijn ervaring en mijn achtergrond vind je op LinkedIn. Meer weten of contact opnemen? Stuur me een mailtje via frank@bijoeben.nl.

Bij Oeben is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65953002.

Trainer, spreker, adviseur

Als trainer, spreker en facilitator schud ik wakker. Trek ik mensen uit hun comfortabele positie en wijs ik ze op hun verantwoordelijkheid zelf meer uit hun leven te halen. Om in beweging te komen. Ik bedenk, organiseer en faciliteer trainingen, workshops en andere interventies om mensen en organisaties te helpen meer aandacht te besteden aan de belangrijke dingen.

Vanuit een fascinatie voor gedrag van mensen en organisaties met een specialisatie in drijfveren en motivatie help ik als adviseur verandering te versnellen.
Daarbij neem ik altijd de rol aan van rebel, waarbij ik niets voor waarheid aanneem. Ik zal provoceren, moeilijke vragen niet uit de weg gaan, maar zal vooral samen aan het roer de juiste koers zoeken zodat het de goeie kant op gaat, met frisse wind in de zeilen.

Onlangs heb ik besloten mijn werkzaamheden als trainer, spreker en facilitator uit te voeren via Vaartmakers, waar ik al werkte als ‘Versneller’. Een grote verandering die niks betekent, zo schreef ik in een blog. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende concepten en de agenda. Voor blogs en boeken ben je Bij Oeben nog steeds aan het juiste adres.