Mensen individueel of als organisatie helpen er achter te komen waar het over gaat. Waar ze het voor doen.
Onderzoeken wat ze tegenhoudt. Waarom ze niet doen wat ze ‘eigenlijk’ zouden willen doen. Dat doorbreken.
Ik pleit voor meer geluk op de werkvloer. Meer de goeie dingen doen. Omdat het leuker is, maar ook omdat het veel beter is voor een organisatie. Ik pleit voor minder gedoe. Meer resultaat.
Waarvoor kom jij ’s ochtends je bed uit? Hoe vaak denk je dat je ‘eigenlijk’ niet helemaal doet wat je zou willen doen?
Ik zou zo graag zien dat jij meer lol hebt. Je beter voelt over wat je doet. Dat je weet wat voor jou die lol bepaalt. Dat je jezelf minder in de weg zit. Je minder laat leiden door remmingen en angsten, door anderen en door ‘hoe het hoort’.
Als je doet wat je leuk vindt word je beter in waar je goed in bent. Je steekt er meer energie in en levert meer op. Je straalt het uit en steekt anderen aan. Dat is goed voor jou, en voor je baas.
Vanuit deze missie geef ik trainingen, workshops en lezingen, schrijf ik blogs en boeken en werk ik als coach en adviseur. Meer over mij, mijn ervaring en mijn achtergrond vind je op LinkedIn. Meer weten of contact opnemen? Stuur me een mailtje via frank@bijoeben.nl.

Trainingen, workshops en lezingen

Alle trainingen zijn gebaseerd op mijn boekenkast, theorie, artikelen en onderzoeken, gemixt met mijn eigen ervaring.
Ook verzorg ik workshops en lezingen over deze onderwerpen. Dit kan in uiteenlopende formats en voor verschillende gelegenheden. Interactief of juist zendend. Natuurlijk altijd in overleg.
Op deze pagina vind je mijn aanbod.

Consultancy, advies en interim management

Veel organisaties doen wat ze gisteren deden. Dat ging gisteren ook goed. Maar morgen kan dat wel eens anders zijn. Ik help organisaties meer aandacht te besteden aan de belangrijke dingen. Teveel potentieel blijft onbenut. Via kleine interventies zoals trainingen en workshops, door het opzetten van een trainingsprogramma of door te adviseren over HR-beleid, ontwikkeling of processen. Of door het tijdelijk aansturen van een afdeling of team om hen daarmee met een andere blik naar hun werk te laten kijken.

Ik neem daarbij altijd de rol aan van corporate rebel, waarbij ik niets voor waarheid aanneem. Ik zal provoceren, moeilijke vragen niet uit de weg gaan, maar zal vooral samen aan het roer de juiste koers zoeken zodat het de juiste kant op gaat, met frisse wind in de zeilen.

Blog

In mijn blog orden ik mijn denkbeelden en meningen. De zoektocht naar zingeving en geluk fascineert mij. Hoeveel, maar zeker ook hoe weinig mensen bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling verbaast mij. Hoe ingewikkeld en complex organisaties worden beangstigt mij. Wat er verandert in de wereld interesseert mij. Daar schrijf ik over. Om het te snappen, en het te delen. Zodat jij er ook wat aan hebt.

Boek

Om mijn kennis, ervaring en opgebouwde expertise te bundelen en in context te zetten heb ik een boek geschreven: ‘En nu jij! – Lekker egoïstisch leuke dingen doen‘. Meer hierover lees je op deze pagina.

Bij Oeben is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65953002.