Mensen individueel of als organisatie helpen er achter te komen waar het over gaat. Waar ze het voor doen.
Onderzoeken wat ze tegenhoudt. Waarom ze niet doen wat ze ‘eigenlijk’ zouden willen doen. Dat doorbreken.
Ik pleit voor meer geluk op de werkvloer. Meer de goeie dingen doen. Omdat het leuker is, maar ook omdat het veel beter is voor een organisatie. Ik pleit voor minder gedoe. Meer resultaat.
Waarvoor kom jij ’s ochtends je bed uit? Hoe vaak denk je dat je ‘eigenlijk’ niet helemaal doet wat je zou willen doen?
Ik zou zo graag zien dat jij meer lol hebt. Je beter voelt over wat je doet. Dat je weet wat voor jou die lol bepaalt. Dat je jezelf minder in de weg zit. Je minder laat leiden door remmingen en angsten, door anderen en door ‘hoe het hoort’.
Als je doet wat je leuk vindt word je beter in waar je goed in bent. Je steekt er meer energie in en levert meer op. Je straalt het uit en steekt anderen aan. Dat is goed voor jou, en voor je baas.
Vanuit deze missie geef ik trainingen, workshops en lezingen, en werk ik als coach en adviseur. Dat doe ik vanuit Vaartmakers. Onderweg schrijf ik over mijn verwonderingen in blogs en bundel ik mijn inzichten in boeken. Of andersom. Continu op zoek naar antwoorden en nieuwe vragen. Schrijven doe ik Bij Oeben. Meer over mij, mijn ervaring en mijn achtergrond vind je op LinkedIn. Meer weten of contact opnemen? Stuur me een mailtje via frank@bijoeben.nl.

Bij Oeben is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65953002.