Training ‘En nu echt!’

HOE KAN IK MIJN GEDRAG EFFECTIEF VERANDEREN?
Mensen doen soms rare dingen. Waarom doen we niet gewoon het juiste? Hoe werkt gedrag en hoe kan jij jouw gedrag veranderen?

In deze training leer je over onbewust gedrag, perspectieven en conditionering. Je leert over je angsten en twijfels en over zelfvertrouwen, assertiviteit en kwetsbaarheid. Vervolgens gaan we in op effectief gedrag, creativiteit en het doorbreken van je remmingen.

Geen stoffige theorie en complexe modellen, maar je gaat werkelijk aan de slag en gaat ervaren hoe gemakkelijk het eigenlijk is om meer grip op je gedrag te krijgen.

VOOR WIE?
Wil je beter begrijpen waarom je de dingen doet die je doet? En waarom niet? En wil je effectiever worden in je gedrag, zodat je beter wordt in communiceren en samenwerken? Dan is dit de training voor jou!

PRIJS
Kosten van deze 1-daagse training: € 595,- Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en inclusief het benodigde opleidingsmateriaal en catering.
Volg je deze training in combinatie met de training ‘En nu jij! ’ of ‘En nu wij! ’, dan betaal je € 990,- excl 21% BTW. Alle drie de trainingen volg je samen voor € 1.450-, excl 21% BTW.

Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname en een exemplaar van het boek ‘En nu echt!’, geschreven door de trainer Frank Oeben.

Inschrijven of meer info?