Op basis van mijn kennis en ervaring en mijn blogs en boeken geef ik trainingen, lezingen en workshops over gedrag, leiderschap, werkplezier en geluk. Deze heb ik verwerkt tot een aantal formats. Concrete, energieke en inspirerende sessies waarin de actie centraal staat. Van PowerPoint is nog nooit iemand in beweging gekomen. Ik prikkel, ik daag uit en ik activeer. Laagdrempelig, met een dosis humor. Van een half uur tot meerdere dagen of een heel programma, het kan allemaal. Het eindigt altijd met een concrete stap. In mijn agenda zie je waar ik allemaal mee bezig ben.

De basis is de vraag hoe je er voor zorgt dat het allemaal gewoon wat leuker wordt. En meer oplevert. Hoe je zelf of als team meer waarde levert door leuke dingen te doen. En door buiten paden te gaan waarvan iedereen dacht dat ze de gebaande paden waren, maar waarvan blijkt dat iedereen maar achter elkaar aan liep.
Het doorbreken van patronen die er alleen maar zijn omdat ze er altijd al waren, zowel binnen de groep als in ieders eigen hoofd is het doel.

Als trainer schud ik wakker. Trek ik mensen uit hun comfortabele positie en wijs ik ze op hun verantwoordelijkheid zelf meer uit hun leven en hun werk te halen.
Na het volgen van mijn trainingen of workshops zijn de deelnemers beter in staat regie te nemen en meer lol te hebben. De deelnemers komen er achter dat de meeste drempels in hun eigen hoofd zitten en krijgen zowel theorie als praktische handvatten om verdere stappen te zetten, maar ook om juist stil te staan.
Hierdoor ervaren zij dat het eigenlijk heel makkelijk is. Je hoeft het alleen maar te doen. En door het te doen wordt de drempel om het nog eens te doen veel lager. Door blokkades te doorbreken en de juiste instelling te hebben liggen succes en geluk in het verschiet.

Neem contact met me op voor het organiseren van een training of workshop. Ook ben ik in te zetten als spreker of dagvoorzitter en werk ik als transformatiecoach. Bekijk hier de formats, kijk eens in mijn agenda of lees verder over wat ik voor jouw organisatie kan betekenen om duurzame verandering te bereiken door elke dag een beetje beter te worden.