In mijn boek ‘En nu jij!’ geef ik je een praktische leidraad om met jezelf aan de slag te gaan. Omdat ik je gun meer lol te hebben deel ik dit met je. Het boek is hier te bestellen als paperback of hier als ebook. Of in je eigen favoriete webwinkel. Een preview is te downloaden op preview.bijoeben.nl.

Gefeliciteerd. Je hebt regie. Het heft in eigen hand. Door al je keuzes hangen een quarterlife crisis, een dertigerssyndroom en een midlifecrisis dreigend in de lucht. De wereld draait door en met elke draai laat je een stukje van je leven achter. Je glas lijkt steeds leger te worden.

Tijd om aan de slag te gaan. Op zoek te gaan naar wat je echt leuk vindt. Je talent inzetten. In je kracht zitten. Energie krijgen terwijl je vooruit gaat. Niet kijken naar wat je achter je laat, maar naar wat er voor je ligt. Niet kijken naar het lege deel in het glas, maar juist naar het volle deel.

Een stappenplan. Een plan volledig gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen, onderbouwd met inzichten en theorie uit de wetenschap. Met dit boek bied ik je handreikingen. Een handleiding wellicht. Ik heb het plan meerdere keren zien werken, en ik hoop er meer mensen een plezier mee te doen. In acht stappen en word je aan de hand genomen om aan de gang te gaan met het helder krijgen van je doelen. Het geeft je duwtjes in de rug om stapjes te zetten. Stapjes in een richting die je zelf bepaalt. Een richting die je zelf af en toe zult veranderen. En zo bewandel je een weg die vooral ook onderweg leuk moet zijn. Want je einddoel staat niet vast en je leeft ondertussen je leven.

Dit boek is geen pleidooi voor het zoeken naar een andere baan. Je bent zo mobiel als je zelf wil zijn. Wel wil ik pleiten voor het maken van keuzes over je carrière. Als je een beetje oplet, een beetje bewust met je ontwikkeling bezig bent, kan je dit een hoop plezier opleveren. Dat kan zelfs inhouden dat je er bewust voor kiest er niet bewust mee bezig te zijn. Als je er maar voor zorgt dat je niet ontevreden bent over je loopbaan terwijl je er zelf iets aan had kunnen doen. En jij bent de enige die er wat aan kan doen, als je niet aan het toeval over gelaten wil zijn.

Veel plezier tijdens je reis. Je trektocht. Of je verblijf. Stuur een kaartje.

Loop je vast? Bel me dan. Of volg de training. Krijg je het boek er bij.

Groeten,

Frank