Na het succes van mijn eerste boek ‘En nu jij!’ heb ik in september 2018 als vervolg ‘En nu echt!’ uitgebracht. Deze opvolger is precies wat je nodig hebt als je in beweging wil blijven.

Waarom doen we de dingen die we doen? En waarom vooral ook niet? Ik ging op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Want als je weet hoe dit werkt kan je stappen zetten die je verder brengen in de richting van jouw doelen. Ik wilde het begrijpen en als ik het kan, kan jij dat ook. Graag deel ik in heldere taal wat ik heb ontdekt. Je dagelijkse gedrag wordt bepaald door onbewuste processen in je brein. Deze zijn logisch uit te leggen. Psychologisch, biologisch en neurologisch. Ik leg je eerst uit hoe je angsten en je automatische piloot er voor zorgen dat je vooral doet wat je gisteren deed. In het tweede deel van dit boek vertel ik je wat je kunt doen om ondanks je rare mensenbrein toch vooruit te komen.

‘En nu echt!’ is hier te bestellen als paperback, of bij de webwinkel bij jou in de buurt. ISBN 9789463676090.

Ook voor beweging in je organisatie

Beweging is belangrijker dan ooit. Stilstand betekent niet alleen achteruitgang, maar zelfs ondergang. Je moet gaan bewegen. Het vuur moet terug in de organisatie. Als mensen in beweging komen beweegt je organisatie. Met mensen die meer durven, en gaan leren en experimenteren worden belemmeringen doorbroken en wordt de organisatie proactief. Maar wat houdt mensen tegen de juiste stappen te zetten? Hoe werkt gedrag? En hoe kan het dan wel? Lees ‘En nu echt!’ en krijg de antwoorden.