En nu Agile!

In mijn derde boek ‘En nu Agile!’ ga ik het met je hebben over de gevolgen die Agile heeft voor jou, je team en je organisatie. De kansen die er liggen om er een feestje van te maken. Over de noodzaak van aanpassen. Hier vind je een aantal blogs die je terug zal gaan vinden in het boek.
Voor mij is Agile een mindset. Een manier van denken. Een die ruimte geeft voor eigen verantwoordelijkheid en regie. Voor werkelijk samenwerken en mooie dingen realiseren.
Ik maak de vertaling van mijn eerdere twee boeken naar de organisatiecontext. En hoe je het ook wendt of keert, die organisatie is op een bepaalde manier ook bezig met Agile. Lang niet altijd letterlijk, bijna nooit volledig. Maar het is toch echt zo: de hele wereld is Agile. En als je daarin relevant wil blijven, kan je maar beter meedoen.

Nu te bestellen!

Het boek is vanaf juni overal online verkrijgbaar (ISBN 9789463989688) voor € 25, maar je kunt het alvast vooruitbestellen. Stuur me een mailtje, dan krijg je van mij persoonlijk een gesigneerd exemplaar uit de eerste serie thuis opgestuurd.

Elke dag een beetje beter!

De inhoud van dit boek is gebaseerd op mijn inzichten en ervaring opgedaan in de afgelopen jaren als teamcoach, manager en consultant. Meer hierover lees je op elkedageenbeetjebeter.nl.