Over mijn interview voor de Week van het Werkgeluk

Fennande van der Meulen, initiatiefnemer van de Week van het Werkgeluk, interviewde mij over mijn Lightning Talk, de workshop die ik ga geven en over Werkgeluk in het algemeen.

Frank Oeben klimt op de zeepkist tijdens Unconference

Frank Oeben, auteur van de boeken ‘En nu jij!’ en ‘En nu echt’ doet mee met de Week van het Werkgeluk! Niet alleen organiseren hij en zijn collega’s een workshop over het belang van Werkgeluk bij organisatieverandering, Frank geeft op het Openingsevent in Amsterdam op maandag 23 september een Lightning Talk. Vanaf de zeepkist geeft hij ons in 10 minuten’ Vier plus één tips voor duurzame gedragsverandering om te doen wat jij wil’. We vroegen hem er meer over.

FRANK, VERTEL EENS, WAT HEB JIJ ZELF MET HET ONDERWERP WERKGELUK?

Een kleine tien jaar geleden ben ik een blog begonnen. Ik ben mijn verwonderingen van me af gaan schrijven. Langzaam maar zeker ontdekte ik dat ik steeds meer schreef over werk, carrière, organisatieverandering en de relatie daartussen. En over de vraag waarom mensen zo raar doen. Eigenlijk vroeg ik me vooral af waarom ik zo raar doe. Daar ontstond in 2016 het boek ‘En nu jij!’ uit. Toe had ik de smaak te pakken en ben ik ‘En nu echt!’ gaan schrijven, dat in 2018 uit kwam. En nu is werkgeluk van een hobby mijn werk geworden. Drijfveren, motivatie gedrag en samenwerking is waar ik mij dagelijks mee bezig houd in organisaties.

Lees verder op weekvanhetwerkgeluk.nl…

En nu jij!

Als je nog niet uitgelezen bent, er staan nog 350 blogs voor je klaar. En bijna 100 podcasts. Of bestel een van mijn boeken.
Wil je een mailtje krijgen als er een nieuwe blog of podcast online staat en mijn boek ‘En nu jij!’ als ebook ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn update.
Maar van lezen en luisteren alleen kom je niet vooruit. Wil je echt aan de slag? Start dan vandaag nog met mijn coachingsprogramma of schrijf je in voor een training.